Diensten 4DMPeople Fieldmarketing

4DM People

4DMPeople is een nieuwe unit binnen 4DMC waarmee we, in een nieuw concept, ook straatwerving doen. 4DMPeople is de resultaatgerichte Direct Dialogue specialist voor Goede Doelen. Door middel van een flexibele workforce van gedegen fondsenwervers geven onze medewerkers professioneel invulling aan uw marketingdoelstellingen met oog voor kwaliteit en structurele groei.

Wervers passend bij uw doel

Door het profiel van onze fondsenwervers aan te passen aan de opdrachtgever ontstaat een logische fit tussen wervers en opdrachtgever die het resultaat voor beide partijen ten goede komt. Hiermee wil 4DMPeople een betrouwbare acquisitiepartner zijn voor haar opdrachtgever die doelgroepgericht loyale en intrinsiek gemotiveerde donateurs werft en/of behoudt.

Straatwerving gecombineerd met Telemarketing

Met 4DMPeople combineren we de sterktes van Face-to-face en Telemarketing en elimineren we de zwaktes van beide kanalen. Het concept van 4DMPeople is gebaseerd op een wervingsmodel dat zich ten eerste richt op directe werving van structurele donateurs. Deze donateurs zullen door 4DMC allemaal een welkomstcall ontvangen en tevens worden gegevens gecontroleerd.

Uitzonderlijk aan het model van 4DMPeople is de tweetrapsbenadering: er zullen ook eenmalige donaties via straat-en deurwerving geworven worden, naast reguliere structurele donateurs. Deze giftgevers worden na twee/drie maanden gebeld met een conversie call om zo de eenmalige donateurs om te zetten naar structurele donateurs.

Uitgangspunten 4DMPeople:

  • Kwalitatieve structurele donateurs.
  • Extra cash inkomsten het hele jaar door naast DM/collecte door eenmalige giften.
  • De niet geconverteerde giftgevers zijn nieuwe aanwas voor de database, die later weer ge-upgrade/cross selled kunnen worden.

Hiermee draagt 4DMPeople direct bij aan uw acquisitierendement tegen zeer scherpe terugverdientijden en een gezonde ROI.

4DMPeople is onderdeel van 4DMContact center en opgericht door Marc Ruygt en Jasper van Maarschalkerweerd. Beide heren hebben hun trackrecord binnen de Goede doelen sector.

Bent u benieuwd wat 4DMPeople voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan snel contact op met:
Jasper van Maarschalkerweerd 
+31 (0)30 850 1846
j.vmaarschalkerweerd@4dmpeople.nl