Diensten Multichannel

Multichannel

  • Uw (potentiële) donateur op de juiste manier bereiken!
  • Vind de juiste combinatie van kanalen!

Effectiviteit en kwaliteit, daar draait het om bij fundraising. Weet u het juiste kanaal om uw (potentiële) donateur te bereiken? In veel gevallen is 1 kanaal simpelweg niet voldoende om een optimaal bereik te realiseren. Dan is een multichannel-aanpak onmisbaar. Sommige donateurs stellen immers een brief of telefoongesprek op prijs, anderen verkiezen sms, mail of chat.

Het Contact Center van 4DMC is gespecialiseerd in donateurwerving middels telemarketing. Naast dit telefonische contact kan 4DMC in samenwerking met 4DMS een volledige multichannel benadering bieden. 4DMC was tot 2011 een onderdeel van 4DMS en de 2 bedrijven werken op het gebied van multichannel samen.

4DMS – Direct Marketing Solutions

4DMS is gespecialiseerd in multichannel contact en beschikt over een team met zeer ervaren ontwikkelaars, printservice, fulfilment, responsafdeling en een (IPMA-gecertificeerde) projectmanagement-afdeling. Alles wordt in eigen huis uitgevoerd.
4DMS gebruikt een centrale database voor het contact met uw klant. Alle contacten worden in deze database vermeld, ongeacht of dat contact telefonisch, per mail, via chat of op een andere manier heeft plaatsgevonden. 4DMS zet alle kanalen geïntegreerd in. Daarom heeft u ook één account projectmanager, een vaste contactpersoon gedurende het hele project.

Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om meerdere communicatiekanalen in te zetten.