Nieuws

4DMC te zien in het tv programma Ondernemend Nederland

13-07-2017

Het item is op 2 en 8 juli uitgezonden in het tv programma Ondernemend Nederland op RTL7. Onze directeur Marc Ruygt gaat hier kort in op onze branche en fondsenwerving. Ons item gemist?

Kijk het terug via de volgende link https://www.youtube.com/watch?v=2QYsIlBhNG8

Lees meer

Inboundafdeling 4DMC naar Woerden

10-04-2017

Onder aansturing van Callcenter Manager Peter Coelman en Supervisor Desiré Rondeel zal vanaf heden alle inbounddiensten op locatie Woerden uitgevoerd worden.
Sinds de start op het gebied van inbound in 2014 voor Unicef is deze afdeling flink gegroeid. Inmiddels is 4DMC werkzaam voor maar liefst 8 klanten om inbound retentie en/of service gesprekken te voeren. De locatie in Woerden biedt (nog) meer mogelijkheden voor groei voor de toekomst voor deze afdeling.

En zo werd besloten dat het op maandag 3 april voor veel van onze collega's een spannende dag was: Inbound verhuisde van IJsselstein naar Woerden. Zelfde werk, zelfde supervisor, bijna zelfde inrichting en toch heel anders. Andere reistijd, ander uitzicht en weer heel veel nieuwe collega's.

De afgelopen 2 maanden is er zeer hard gewerkt aan deze verhuizing en supervisor Desiré Rondeel heeft haar mensen goed begeleid in dit proces. Daarom was het ook geen verassing dat de opstart maandagochtend zeer soepel verlopen is.

Woerden is ruim 20 collega's rijker en we gaan nu vooral verder bouwen aan het groter maken van onze Inboundafdeling. En er is geen beter uitgangspunt te bedenken dan dat we dat gaan doen met dit proces en vooral ook met deze kanjers!

Lees meer

4DMC in actie voor Giro555

24-03-2017

Op 29 maart komt heel Nederland in actie voor giro 555 voor de actie ‘Help slachtoffers hongersnood’.

De grootste humanitaire ramp sinds 1945 dreigt. Ruim 20 miljoen mensen in Nigeria, Jemen, Zuid Soedan en Somalië worden in hun voorbestaan bedreigt door extreme droogte.
Nederland staat op om wat te doen en op 29 maart probeert de organisatie van Giro555 zoveel mogelijk mensen te motiveren om mee te helpen. Dat doen ze online, op radio en op TV.  

De hoop is dat veel mensen gaan bellen en daarvoor zullen in verschillende callcenters in oa. Zoetermeer, Ede, Almaar, Almere, Hilversum, en Arnhem mensen klaar zitten.

Deze belangrijke actie kan het Callcenter van 4DMC natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. In Woerden zal ook 4DMC klaar zitten met 45 mensen om zich in te zetten voor deze actie. 

Super inspirerend en erg eervol om onderdeel te zijn van het grootste nationale event op humanitair gebied van 2017.

Help slachtoffers in Hongersnood!

Lees meer