Nieuws

Kom binnen bij Bedrijven: 11 april bij 4DMC Woerden

29-03-2018

In het kader van ‘Kom binnen bij bedrijven’ opent 4DMC Woerden haar deuren op woensdag 11 april van 13.00-14.00.

'Kom Binnen Bij Bedrijven' is een week met open dagen waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties zich presenteren aan werkzoekende Woerdenaren. Ondernemers openen in korte sessies hun deuren voor inwoners die een stageplek, leer/werkplek, vrijwilligerswerk of baan zoeken. De deelnemende bedrijven geven een presentatie, rondleiding en/of workshop. Door middel van face-to-face contact maakt de ondernemer mogelijk dus direct kennis met zijn toekomstige medewerkers. Ook 4DMC doet uiteraard mee!

Op 11 april om 13.00 start de Open dag bij 4DMC in Woerden, aan de Vijzelmolenlaan 2. Ons kantoor zit op de vierde verdieping. Bij binnenkomst van ons pand aan de Vijzelmolenlaan 2 hoef jij je nergens te melden, je kunt direct de lift pakken naar de vierde etage. Daar aangekomen kun je plaats nemen in onze kantine, wij komen je daar zelf ophalen. Het duurt tot 14.00. Speciale gast op deze Pak Je Kansen!-dag is ​John de Wolf (oud-profvoetballer) ambassadeur voor 50+ werknemers (ANBO-ambassadeur Werk en Inkomen). 

Meld je snel aan via:
https://www.kombinnenbijbedrijven.nl/deelnemende-bedrijven/4dmc-b-v

of stuur een mail naar:
m.duursma@4dmc.nl

Lees meer

4DMC als werkgever op Pak je Kans dag in Woerden

29-03-2018

Op woensdag 28-3 hebben we een waardevolle dag gehad op de Pak Je Kansen Dag in Woerden. Een middag met informatieve presentaties, inspiratiesessies en interactieve workshops georganiseerd door Woerden Werkt! en Samen voor Woerden i.s.m. Ferm Werk en het UWV. Deelname was gratis.

Ook 4DMC was van de partij en onze collega Cathelijne werd geïnterviewd waarom zij voor ons als werkgever gekozen heeft in combinatie met haar eigen bedrijf. Ook Paula Klaassen heeft veel mooie ontmoetingen met potentiële collega's gehad.

4DMC is nog steeds hard op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s in Woerden en in IJsselstein.
Ben je ook nog op zoek naar een leuke uitdaging? Kijk dan snel bij vacatures.


 

Lees meer

4DMC te zien in het tv programma Ondernemend Nederland

13-07-2017

Het item is op 2 en 8 juli uitgezonden in het tv programma Ondernemend Nederland op RTL7. Onze directeur Marc Ruygt gaat hier kort in op onze branche en fondsenwerving. Ons item gemist?

Kijk het terug via de volgende link https://www.youtube.com/watch?v=2QYsIlBhNG8

Lees meer