Nieuws Kennissessie: het overtreffen van verwachtingen

In samenwerking met 4DMS organiseert 4DMC een Kennissie: Het overtreffen van verwachtingen.
De verwachting van de donateur ten aanzien van fondsenwervende instellingen verandert. Participatie, betrokkenheid van en de dialoog met donateurs worden steeds belangrijker. Als fondsenwerver ben je daarom continu op zoek naar manieren om je donateur te blijven inspireren.

Social & mobile

Social & mobile spelen hierin voor fondsenwervers vaak een grote rol. Maar hoe zorg je ervoor dat deze social & mobile daadwerkelijk onderdeel worden van je strategie? Fons van Rooij geeft antwoord op deze en andere vragen. Het antwoord op de vraag hoe je dit vervolgens in de praktijk brengt volgt door de introductie van een app speciaal ontwikkeld voor fondsenwervers.

Incassomachtiging donateur

De incassomachtiging van de donateur is een ander actueel onderwerp in de branche. Hierbij overweegt het VFI de huidige werkwijze, incasseren zonder handtekening, te blijven hanteren. Maar is het wel de juiste keuze om de wetgeving naast zich je neer te leggen? Wij gaan graag het debat aan. Hierbij deelt Alexander Singewald zijn expertise als jurist.

Programma

Met trots presenteren wij Fons van Rooij als dé gastspreker van deze ochtend. In aansluiting op zijn presentatie demonstreren wij een app die speciaal is ontwikkeld voor fondsenwervende instellingen. Daarna(ast) belooft het debat over de verplichte hantekening ten behoeve van een incassomachtiging het nodige stof te doen opwaaien. Uiteraard zijn Jos van der Vorst (4DMS) en Marc Ruygt (4DMC) deze ochtend aanwezig. Door het kleinschalige karakter van deze kennissessie is er veel ruimte voor het uitwisselen van opvattingen of voor persoonlijk advies. Je gaat gegarandeerd met veel nieuwe kennis en inzichten naar huis die je direct in de praktijk wilt brengen. De sessie wordt om 12.30 afgesloten met een lunch.

Wil je deze gegarandeerd interessante, maar kleinschalige kennissessie van 4DMC en 4DMS niet missen? Meld je dan nu direct aan op de website en reserveer één van de slechts 40 beschikbare plekken.

  • Donderdag 31 oktober 2013
  • 09.00 uur tot 13.30 uur
  • Sonnenborgh - Museum & Sterrenwacht Utrecht
Terug naar nieuws