Nieuws Geslaagde Open Dag 4DMC voor nieuwe Telefonische Fondswervers

In IJsselstein staat het misschien wel sympathiekste contactcenter van Nederland: 4DMC, your partner in fundraising. Wat is er zo sympathiek aan ons contactcenter? Wij werken uitsluitend voor goede doelen-organisaties. Voorbeelden zijn: UNICEF Nederland, de Nierstichting, Nederlandse Hartstichting, Make a Wish, Rode Kruis, Cordaid, Wereld Natuur Fonds, Oxfam Novib en World Animal Protection. Voor onze klanten benaderen wij telefonisch leden en donateurs. Wij doen dit met oprechte betrokkenheid en interesse.  

Nieuwe telefonisch fondsenwerver van harte welkom bij 4DMC!

Door het succes van onze aanpak vertrouwen steeds meer goede doelen hun telefonische werving toe aan 4DMC. Daarom zoeken we per direct veel nieuwe collega’s die van nature enthousiast zijn en affiniteit hebben met de goede doelen waar wij voor werken. Vandaar dat afgelopen dinsdag 17 november bij 4DMC een gezellige informatiemiddag georganiseerd werd.

Na een rondje koffie met gebak kregen de deelnemers een rondleiding door ons pas vernieuwde pand. Manager Contact Center Jacko Popovits hield vervolgens een presentatie die interactief werd ingezet. Van de 30 deelnemers stromen zeker 20 kandidaten door naar inhouse trainingsmiddagen die 4DMC voor elke nieuwe medewerker biedt. 4DMC kijkt tevreden terug op een geslaagde middag.

Het is duidelijk: bij 4DMC is iedereen welkom, ongeacht leeftijd of achtergrond. Werkervaring in een contactcenter is daarbij geen vereiste, belangrijker is levenservaring. Je bent iemand die zich goed kan verplaatsen in de ander, die goed kan luisteren. Die zich wil inleven in onze goede doelen en de noodzaak van hun bestaan begrijpt en actief een steentje wil bijdragen om hun belangrijke campagnes én inzet wereldwijd te blijven garanderen.Wij hebben veel collega’s die het werken bij ons combineren met hun eigen bedrijf, zorg voor kinderen of ouders, vrijwilligerswerk enzovoort.

Bij 4DMC wordt gewerkt van 09.00-21.00 uur op maandag t/m vrijdag en op de zaterdag van 10:00-16:00 uur. Zodoende kun je zelf kiezen welke dagen en tijden je wilt werken, en is dit dus flexibel in te delen naast andere bezigheden. Het enige wat wij vragen is dat je minimaal 12 uur per week wilt werken, je in wilt zetten voor een goed doel, gemotiveerd en enthousiast bent, in een prettige werkomgeving wilt werken en het belangrijk vindt om te werken in een bedrijf waar sfeer voorop staat.

Open dag gemist, maar toch interesse?

4DMC is echt een ander contactcenter waar je een toptijd kunt beleven. Je krijgt een gedegen training voor je aan de slag gaat en wordt jaarlijks voorbereid op de toets voor het telemarketing-certificaat. De verdiensten zijn marktconform en ook voor je CV is 4DMC een aanwinst!

Trekt dit je aan, spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en kun je overweg met de PC? Bel dan snel met 030-8501866 of mail je motivatie en CV naar Myrthe Duursma-Meijer via m.duursma-meijer@4dmc.nl.

Je bent van harte welkom!

Terug naar nieuws