Over 4DMC Managementteam

Het dagelijkse managmentteam kenmerkt zich door korte communicatielijnen. Lees hieronder meer over de verschillende persoonlijkheden.

Marc Ruygt

Marc Ruygt

functie: Directeur

Sinds 2011 is het Contact Center zelfstandig gegaan onder leiding van Marc Ruygt. Hij is gespecialiseerd in datasegmentatie en donateurwerving via telemarketing. Met 8 jaar ervaring op het gebied van donateurwerving via telemarketing is hij een ware professional in de goede doelen sector. Zijn doel is dan ook helder: “Het nummer 1 Contact Center worden op het gebied van donateurwerving voor non-profitorganisaties.” Voordat hij het 4DMC Contact Center opzette, werkte hij onder meer bij WWAV, een marketing- en communicatiebureau dat met name voor goede doelen werkt.

Direct:  +31 (0)88 444 1128
E-mail: m.ruygt@4dmc.nl

Jacko Popovits

Jacko Popovits

functie: Manager Contact Center (loc. IJsselstein)

Jacko Popovits is als Manager Contact Center verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van de Supervisors en (senior) agents. Het coninu monitoren van de belresultaten is van groot belang bij het aansturen voor een goed verloop van de telemarketing projecten. Hierbij neemt hij initiatieven zoals het meeluisteren, probleemanalyse, individuele coaching, groepstraining en aanpassing van de belgroep. Met jarenlange ervaring in een vergelijkbare functie beoefent Jacko deze functie als geen ander.

Direct: +31 (0)88 444 1136
E-mail: j.popovits@4dmc.nl

 (werkdagen: ma t/m vr 8.30-17.00)

Michelle Slagter

Michelle Slagter

functie: Projectmanager

Michelle is al jarenlang een vaste kracht op de belvloer van 4DMC. Deze pittige jongedame weet alle kneepjes van het vak als het gaat om Telemarketing en hoe een goed gesprek gevoerd dient te worden. Als Projectmanager is zij verantwoordelijk voor de opstart & verloop van onze telemarketing projecten. Voor alle uiteenlopende (telemarketing) vragen of klachten kunt u bij haar terecht. Tevens verzorgt zij de belscripts en het inregelen van fulfilment wensen (brief/mail).

Direct: +31 (0)88 444 1127
E-mail: m.slagter@4dmc.nl

 (werkdagen: ma, di, do 8.30-16.30 / vr 8.30 tot 12.00)

Rowan Klemans

Rowan Klemans

functie: Data Analist

Rowan is sinds 2014 werkzaam als Data Analist. Zij houdt zich dagelijks bezig met oa. het maken van de data-uitleveringen naar klanten en het maken van belbestanden. Daarnaast verzorgt ze de bevestigingsmails en/of bevestigings- brieven. Tijdens haar studie Logistiek & Economie heeft ze al snel ontdekt dat ze enthousiast werd van data: grote hoeveelheden gegevens, overzichten creëren en het maken van analyses. Hier bij 4DMC zit ze helemaal op haar plek.

Direct: +31 (0)88 444 1131
E-mail: r.klemans@4dmc.nl

(werkdagen: ma t/m vr 8.30-17.00)

Martijn van den Brekel

Martijn van den Brekel

functie: Data analist

Sinds december 2016 is het data team van 4DMC versterkt met Martijn. Na het behalen van zijn vwo-diploma is hij afgestudeerd als bedrijfswiskundige aan de Fontys Hogescholen in Tilburg. Zijn voornaamste taken bij 4DMC zijn het maken van dagelijkse rapportages, data-uitlevering naar de klanten en het analyseren van belgegevens. Zijn inzet is van groot belang in de aansturing van alle dagelijkse telemarketing projecten op de belvloer.

Direct: +31 (0)88 444 1137
E-mail: m.vdbrekel@4dmc.nl

(werkdagen: ma t/m vr 7.00-15.30)

Paula Klaassen

Paula Klaassen

functie: Medewerker P&O

Paula is sinds 2009 werkzaam bij 4DMC en vanaf 2004 werkzaam in het vak Telemarketing/Fondsenwerving. Zij voert al geruime tijd de sollicitatie- en evaluatiegesprekken voor de agents voor het Contact Center en voor de straatwervers van 4DMPeople. Vanuit dit oogpunt signaleert ze ook verbeterpunten in ons bedrijf. In het kader van Compliance houdt zij de verantwoordelijkheid dat alle agents slagen voor hun DMCC Compliance certificering. Daarnaast verzorgt zij alle P&O gerelateerde werkzaamheden t.b.v. 4DMPeople, zoals de urenadministratie.

Direct: +31 (0)88 444 1134
E-mail: p.klaassen@4dmc.nl