Pijltje

ONZE DIENSTEN

4DMC: your partner in fundraising

Door de jarenlange ervaring in fondsenwerving beschikken wij over solide kennis van ons vak en het werk van onze opdrachtgevers. Wij helpen goede doelen met het werven van donateurs. In de loop der jaren zijn wij een succesvolle partner in fondsenwerving gebleken. Wij zijn trots op de behaalde resultaten! Ons contact center heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en heeft vele klanten aan zich weten te binden. Wij onderscheiden hierbij vier verschillende diensten, die in alle mogelijke combinaties inzetbaar zijn.

Afbeelding

DIENSTEN

Contact center inbound

Wij zijn gespecialiseerd in het efficiënt en kwalitatief afhandelen van klantcontact, en we zijn het grootste contact center voor de telefonische opvang van goede doelen. Als geen ander kennen wij het belang van het persoonlijke contact. Dat zorgt voor verbinding. Door onze jarenlange kennis en expertise kunnen wij uw donateurs behouden. Wij zijn als het ware uw verlengstuk; onze mensen zijn úw ambassadeurs. Donateurs worden enthousiast te woord gestaan. Uw doelstellingen en achterban staan bij ons centraal. Wij hebben ervaring met de live opvang van televisieshows en het verwerken van e-mails en chats van donateurs. Telefoonnummers die in de IVR zijn achtergelaten worden binnen één dag opgevolgd. Ook buiten kantoor tijden kunt u ons altijd bereiken. Wij weten hoe belangrijk goed contact is.

DIENSTEN

Contact center outbound

Outbound telemarketing geeft u de mogelijkheid om direct en persoonlijk contact te hebben met donateurs. Een belangrijk en krachtig kanaal in uw klantcontactstrategie. Onze ambassadeurs doen dit met de juiste tone-of-voice. De donateur staat altijd centraal. Door goed te luisteren zijn wij in staat de donateur het juiste aanbod te doen. Dat persoonlijke contact stelt de donateur op prijs, het versterkt de relatie.
Dagelijks ontvangt u de campagne resultaten. Deze gedetailleerde rapportages geven inzicht en stellen u en ons in staat uw campagne op details aan te passen en te verbeteren. Denk hierbij aan rapportages op segmentniveau of script aanpassingen. Zo zorgen voor wij voor een optimaal rendement.

Afbeelding
Afbeelding

DIENSTEN

Kwaliteitsmonitor

Krijg grip op werving. Wij helpen u de werving op straat of aan de voordeur onafhankelijk te monitoren. Zo krijgt u inzicht in het communicatieproces en grip op de keten. Met onze kwaliteitsmonitor bellen wij F2F geworven donateurs na om de gemaakte afspraken te controleren. Het contact vanuit u met de donateur staat centraal. Daarnaast zorgen wij voor dagelijkse feedback aan alle betrokkenen met duidelijke rapportages en signalen over de campagne. Hiermee kunnen zowel u als wij direct aan de slag om processen te verbeteren. 100% transparant en overzichtelijk.

DIENSTEN

Data analyse: Doelgroep in kaart

Om duurzaam te kunnen acquireren is kennis van uw achterban belangrijk. Wie is een duurzame donateur en wie een passant? Maar belangrijker nog; waar vindt u ze? Met onze doelgroep analyse brengen wij uw achterban letterlijk in kaart. Op basis van data analyse profileren en segmenteren wij uw doelgroep. Door de bestaande achterban te verrijken met socio-demografische kenmerken zijn wij in staat om op postcode niveau de gewenste doelgroep per wervingskanaal te vinden. Zo kunnen we bepalen welke geografische gebieden interessant zijn om te werven. Onze analyses geven ook inzicht of uw leverancier wel het juiste profiel donateur voor u weet te vinden. In een maandelijkse review verrijken we de uitstroom én nieuw geworven donateurs om hun kenmerken en ‘overlevingskansen’ in kaart te brengen.

Afbeelding
Afbeelding

Leadgeneratie

In samenwerking met diverse opdrachtgevers heeft 4DMC succesvolle leadgeneratie campagnes ontwikkeld...

Afbeelding

Analyse

Met onze doelgroep analyse brengen wij uw achterban letterlijk in kaart. Op basis van data analyse...

Afbeelding

Opvang televisie shows

Voor de live opvang van televisieshows zijn wij uw partner met veel ervaring. Naast de live opvang…

ONZE OPDRACHTGEVERS

Meer dan 60 goede doelen hebben al vele jaren vertrouwen in 4DMC.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.