Pijltje

Telefonisch fondsenwerver

Opgericht in 2008 is 4DMC hét contact center voor de goede doelen. Fondsenwerven zit in ons bloed. Onze ambassadeurs zetten zich dagelijks in voor o.a. Unicef Nederland, de Nierstichting, Nederlandse Hartstichting, Make a Wish Foundation, Rode Kruis, Cordaid, Wereld Natuur Fonds, Oxfam Novib en World Animal Protection. Naast het werven en behouden van donateurs beheren wij ook de klantenservice voor diverse goede doelen.

Mensen die wij bellen (of die ons bellen) zijn of worden donateur uit pure betrokkenheid. Daarom zoeken wij telefonische fondsenwervers die hun hart laten spreken en zich kunnen inleven in het ideaal van het goede doel. Wij hebben ook veel ervaring met de live opvang van televisieshows.

Wat ga je doen?

Je werkplek is in IJsselstein. Jouw inzet helpt mensen, kinderen en dieren wereldwijd! De gesprekken die jij voert kunnen zowel wervend als informatief zijn. Ook andere middelen zoals e-mail, sms en chat kunnen hierbij worden ingezet. Het optimaal afhandelen van deze opdrachten is dan ook jouw verantwoordelijkheid. Jij bent voor onze opdrachtgever de ambassadeur, aan wie de contacten met donateurs met een gerust hart kunnen worden overgelaten.

Wat vragen wij?

• enthousiast en gemotiveerd
• levenservaring (werkervaring in een contact center is niet vereist)
• communicatief vaardig
• overtuigingskracht via de telefoon
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord (ABN sprekend) en geschrift
• doorzettingsvermogen en prestatie gericht kunnen werken
• basis computervaardigheden

Afbeelding

Wat breng je mee?

Verantwoordelijkheidsgevoel, enthousiasme, net zo goed kunnen luisteren als praten, flexibiliteit, leergierigheid, in staat zijn jezelf en teamleden te motiveren om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Natuurlijk ben je resultaatgericht, maar bovenal klantgericht.

Wat mag je van ons verwachten?

Een gezellige en informele organisatie met een vaste groep collega’s en waar jij je werkzaamheden goed kunt laten aansluiten op je privéleven. Collega’s (80% tussen de 40 en 76 jaar) die sfeer en werkplezier belangrijk vinden en allemaal een hart voor goede doelen hebben. Collega’s die zich graag in teamverband inzetten voor een goed doel en zich persoonlijk verder willen ontwikkelen. Wij bieden je direct een contract met vaste uren, aansluitend behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Je krijgt een gedegen training voor je aan de slag gaat en wordt jaarlijks voorbereid op de toets voor het telemarketing certificaat. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris, een mooie pensioenregeling, een goede reiskostenvergoeding én toeslagen voor de avond- en weekenduren.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.