Diensten

Wij zijn uw visitekaartje naar de klant!

4DMC is als contact center gespecialiseerd in fondsenwerving voor goede doelen. Wij zijn actief in alle segmenten van de goede doelensector en bieden een uitgebreid pakket aan van Telemarketing, Analyse & Advies en Multichannel-mogelijkheden. Dus of u opkomt voor de gezondheid van mensen, de natuur, welzijn en cultuur of internationale hulp, laat ons uw partner in fondsenwerving zijn!

4DMC Your Partner in Fundraising

4DMC is hét Contact Center voor de ondersteuning van goede doelen met het werven van donateurs. We zien onszelf ook niet als callcenter, maar als ‘contact center’ met inmiddels al 66 belplekken. We bellen niet simpelweg, maar streven naar de beste wijze van communicatie met u als klant en uw (potentiële) donateur. Wij bieden daarom verschillende diensten op het gebied van:

4DMC maakt het verschil!

Getrainde professionele agents

Bij 4DMC zijn de medewerkers gedegen getraind en hebben ruime ervaring in donateurwerving. Waarborging van gesprekskwaliteit kent de hoogste prioriteit. Goede kwaliteit heeft bewezen goede resultaten te boeken. Geen klanten irriteren, maar binden is het doel!

Transparant en adviserend

U heeft direct online inzage in de resultaten van uw actie. Resultaten worden niet simpelweg verstuurd, maar ook onder een analytische loep gehouden voor belangrijke inzichten en strategiebepaling. Na elke campagne kan op verzoek een uitgebreide evaluatie verstuurd worden.

Multichannel mogelijkheden

Effectiviteit en kwaliteit, daar draait het om bij fundraising. Daarbij is een mulitchannel aanpak onmisbaar. Combineer inbound / outbound / e-mail en sms mogelijkheden.

Bewezen resultaten: 3x prijs bij PTTT

4DMC heeft zich de afgelopen 3 jaren succesvol ingezet voor de Plantronics Telesales Team Trophy. Na een bronzen en zilveren trophy, wonnen we in 2011 wederom een bronzen trophy voor het inzamelen van geld voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Weinig deelnemers zijn zo vaak in de prijzen gevallen en we zijn dan ook erg trots op deze prestatie.
 

4DMC heeft met haar werkwijze al veel succesvolle resultaten weten te boeken, waardoor goede doelen zoals UNICEF, Save the Children en Cordaid hun vertrouwen in 4DMC hebben gelegd. Voor meer inzicht in onze resultaten kijk bij de Cases voor interessante toelichting op TM campagnes.